Головна Здоров'я Вчені запевняють що картопля з магазинів підвищує ризик раку на 40%

Вчені запевняють що картопля з магазинів підвищує ризик раку на 40%

13
Facebook
Twitter
Telegram
Вчені запевняють що картопля з магазинів підвищує ризик раку на 40%

Картопля дуже цінується і люди навіть не замислюються про те, яку небезпеку наражаються через це рослини. Сам по собі овоч не шкодить організму.

Однак фермери, при його вирощуванні використовують гербіциди. Це хімікати, які знищують бур’ян. Вони проникають в тому числі в картопля і роблять його канцерогеном. Мова йде про речовину, яка підвищує ризик раку.

Загрузка...
>

Про це пише ВладТайм.

Онкологи закликали не купувати картоплю в магазинах. Адже туди овоч здають фермери, які використовують гліфосат. Ще в 2015 році вчені з’ясували, що цей хімікат збільшує ймовірність неходжскінской лімфоми – злоякісних утворень більш ніж на 40%.

Картопля – це поживне рослина, але краще його вирощувати самостійно. У цьому випадку він не принесе організму шкоди. Магазинні ж овочі являють собою «замасковану отруту», яка підноситься торговцями у вигляді корисного товару. Насправді ці продукти можуть спровокувати розвиток раку.

Токсичні речовини містяться не тільки в магазинному картоплі, але і в злаках, заявляють онкологи. Вони теж вирощуються фермерами на полях із застосуванням гербіцидів. Таким чином, покупці повинні з великою обережністю ставитися до овочів і фруктів в магазинах.

При наявності власного городу краще вирощувати сільськогосподарські культури самостійно. В крайньому випадку бажано мінімізувати вживання магазинного картоплі і злаків.